Waarschuwing: Voor een betere ervaring op nolensplein.nl schakel je Javascript in je browser in. Klik hier voor hulp.


  Plaats advertentie
   
  Help en Info
 
   
  Verwijderlink opvragen
  Advertentie omhoogplaatsen?
 
   
  Inloggen
  Favorieten
  Afgelopen 24 uur
 
   
  Antiek en kunst
  Audio, Tv en Foto
  Auto - Banden en Velgen
  Auto diversen
  Auto-onderdelen
  Auto's
  Boeken
  Caravans en Kamperen
  Cd's en Dvd's
  Computers hardware
  Computers software
  Contacten en Berichten
  Dating
  Dieren en Toebehoren
  Diversen
  Doe-het-zelf en Verbouw
  Fietsen en Brommers
  Hobby en Vrije tijd
  Huis en Inrichting
  Kinderen en Baby's
  Kleding en Schoenen
  Klussen
  Motoren
  Muziek en Instrumenten
  Sieraden en Tassen
  Spelcomputers, Games
  Sport en Fitness
  Telecommunicatie
  Tickets en Kaartjes
  Tuin en Terras
  Vacatures
  Vakantie
  Vastelaovend
  Verzamelen
  Watersport en Boten
  Witgoed en Apparatuur
  Woningen te huur
  Zakelijke goederen
   
 



Welke nette vrouw wil zakcentje bijverdienen?
7777eb838c3d0a98a309818e0306ecaa.jpg
Beschrijving
Hoi dame, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn oproepje!

De belangrijkste reden dat ik hier nu een oproepje plaats is namelijk omdat ik inmiddels alweer een tijdje vrijgezel ben en in het dagelijks leven helaas weinig leuke en nieuwe vrouwen meer ontmoet. Vrijgezel zijn vind ik prima en zoek ook geen relatie of dergelijke. Echter ik zoek wel wat meer spanning en zou het leuk vinden om op deze manier in contact te komen met een leuke vrouw om af te spreken voor een gezellige date met goede seks.

Voordat ik vertel wat voor vrouw ik zoek, vertel ik eerst graag wat meer over mezelf. Ikzelf ben een gezonde, grappige, leuke, Nederlandse, blanke man van 41 jaar oud die HBO afgestudeerd is. Heb geen kinderen, een goede baan en leid zonder op te willen scheppen een heerlijk en zorgeloos leven.

Betreft mijn uiterlijk hoor ik altijd zeggen dat ik een warme, lieve en vrolijke uitstraling heb. Ben niet ontzettend groot, 167 cm, heb kort haar en een normaal postuur. Bij serieuze interesse kunnen we eventueel foto's uitwisselen.

Woon op mezelf in een mooi huis in een rustig dorpje vlakbij Venlo. Kan dus heel gemakkelijk en discreet bij mij me thuis afspreken en ontvangen. Kan je natuurlijk ook ergens komen ophalen of dat we eerst ergens neutraal ontmoeten.

Heb geen waslijst met eisen waaraan je moet voldoen maar mijn ideale vrouw is ongeveer tussen de 18 en 50 jaar. Al maakt leeftijd mij niet echt wat uit want een getal zegt lang niet alles toch? Verder ben je een leuke, knappe en goed verzorgde vrouw met een prettige uitstraling en die er goed uitziet. Liefste heb je een slank, volslank of normaal postuur. Je bent speels, hygiënisch, lekker fris en goed verzorgd. Geloof, afkomst, nationaliteit, opleidingsniveau en als je wel of geen kinderen hebt maakt me allemaal niet zoveel uit. Tatoeages, piercings of als je doet roken is ook allemaal geen enkel probleem.

Liefste zoek ik zoals gezegd een gezellige date, leuk kletsen en bij de juiste klik uitgebreide seks. Dus geen moeilijk gedoe, en natuurlijk alles met respect. Als het goed voelt kunnen we wat mij betreft ook vaker afspreken, hoeft dus niet eenmalig te zijn.

Als dank terug kan ik jou financieel helpen of ondersteunen met een leuk zakcentje per date. Deze zal rond de €150/200 zijn. Niet gek toch?

Heb ik je interesse of nieuwsgierigheid gewekt? Ben je net als ik lekker geil en hou je van seks? Kun je een zakcentje goed gebruiken?

Dan ontvang ik graag een reactie van je.

Ben wel niet iemand van het eindeloos mailen of chatten. Dus als het wederzijds goed voelt hoop ik dat we elkaar snel kunnen ontmoeten. Gewoon vrijblijvend, zonder druk of verplichtingen.

Mijn oproep is echt en serieus. Dat kan ik ook gewoon bewijzen.

Misschien tot snel?

Warme groet,
MisterB

PS: Laat snel iets van je horen, ik reageer altijd terug.
 

       

Advertentie gegevens !
Naam MisterB
E-mail adverteerder Reageer
Tip Tip Nolensplein.nl
  Willekeurige volgende in Dating
   
Meer van deze gebruiker Anderen bekeken ook


 
 
Copyright © 2004-2024 nolensplein.nl | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Adverteren | Pagina gegenereerd in 0.0064 seconden.