Waarschuwing: Voor een betere ervaring op nolensplein.nl schakel je Javascript in je browser in. Klik hier voor hulp.


  Plaats advertentie
   
  Help en Info
 
   
  Verwijderlink opvragen
  Advertentie omhoogplaatsen?
 
   
  Inloggen
  Favorieten
  Afgelopen 24 uur
 
   
  Antiek en kunst
  Audio, Tv en Foto
  Auto - Banden en Velgen
  Auto diversen
  Auto-onderdelen
  Auto's
  Boeken
  Caravans en Kamperen
  Cd's en Dvd's
  Computers hardware
  Computers software
  Contacten en Berichten
  Dating
  Dieren en Toebehoren
  Diversen
  Doe-het-zelf en Verbouw
  Fietsen en Brommers
  Hobby en Vrije tijd
  Huis en Inrichting
  Kinderen en Baby's
  Kleding en Schoenen
  Klussen
  Motoren
  Muziek en Instrumenten
  Sieraden en Tassen
  Spelcomputers, Games
  Sport en Fitness
  Telecommunicatie
  Tickets en Kaartjes
  Tuin en Terras
  Vacatures
  Vakantie
  Vastelaovend
  Verzamelen
  Watersport en Boten
  Witgoed en Apparatuur
  Woningen te huur
  Woningen te koop
  Zakelijke goederen
   
 Garmin Forerunner 305
8f93e8cd2df90a67dc857e326501ab1c.jpg
Beschrijving
De Forerunner 205 en Forerunner 305 zijn uitbreidingen in de lijn van Garmin's Fitness GPS apparaten en bieden de functionaliteit van de Forerunner 201 en 301 - echter in een geheel nieuwe vormgeving.

De Forerunner 205 is een één-apparaat training assistent die atleten voorziet van nauwkeurige gegevens over snelheid, afstand en tempo. Zijn broertje, de Forerunner 305, kan u tevens informatie geven over uw hartslag.

De 205 en 305 beschikken over een zeer gevoelige GPS ontvanger die uitstekend functioneert in laag-signaal situaties zoals onder bladerdek of tussen hoge gebouwen. Kalibratie is niet vereist en de 205 en 305 kunnen worden gebruikt voor meerdere sporten zoals bijvoorbeeld rennen, fietsen en skiën. De Forerunner 205 en 305 zijn krachtige hulpmiddelen voor diegenen die hun conditie willen verbeteren, atletische topprestaties willen bereiken, gewicht willen kwijtraken of hun gezondheid willen verbeteren ter voorkoming van hart gerelateerde ziekten.

Behalve het registreren van uw beweging en weergave van gegevens hiervan en kunt u de nieuwe Forerunner 205 ook gebruiken als volwaardig sport analyse laboratorium.
Het uitwerken van de workout data is een belangrijk hulpmiddel bij het bereiken van de gestelde fitness doelen. Daarom worden Forerunners geleverd inclusief de Garmin Training Center™ software die gebruikers in staat stelt de workout gegevens te downloaden voor een gedetailleerde analyse. Voor het aanvullend uitwerken van de worlout gegevens zijn de 205 en 305 compatibel met MotionBased™ software. MotionBased voegt een nieuwe dimensie toe aan trainen en algemene fitness buitenshuis waardoor de analytische aspecten van sport uitdagender zijn en meer plezier opleveren. Gebruikers kunnen gegevens uploaden naar de website van MotionBased die hiervoor partner zijn geworden van Garmin. MotionBased voorziet in uiterst gedetailleerde analyses van uw workouts, online kaarten en het delen van routes waardoor uw training een stap verder gaat. MotionBased berekent automatisch de tijd, afstand, snelheid en hoogte en geeft deze informatie weer in duidelijke grafieken, overzichten, rapporten en kaarten.
De Forerunner 205 en 305 beschikken tevens over basis navigatie functies. Gebruikers kunnen het beginpunt van hun training vastleggen als een uniek punt (waypoint), hun actuele positie op een grafisch plotscherm zien ten opzichte van deze en andere punten en een elektronisch broodkruimelspoor terug naar het beginpunt volgen.
 

       

Advertentie gegevens !
Naam Bergwerf
E-mail adverteerder Reageer
Tip Tip Nolensplein.nl
  Willekeurige volgende in Sport en Fitness
   
Meer van deze gebruiker Anderen bekeken ook


 
 
Copyright © 2004-2022 nolensplein.nl | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Adverteren | Pagina gegenereerd in 0.0068 seconden.