Waarschuwing: Voor een betere ervaring op nolensplein.nl schakel je Javascript in je browser in. Klik hier voor hulp.


  Plaats advertentie
   
  Help en Info
 
   
  Verwijderlink opvragen
  Advertentie omhoogplaatsen?
 
   
  Inloggen
  Favorieten
  Afgelopen 24 uur
 
   
  Antiek en kunst
  Audio, Tv en Foto
  Auto - Banden en Velgen
  Auto diversen
  Auto-onderdelen
  Auto's
  Boeken
  Caravans en Kamperen
  Cd's en Dvd's
  Computers hardware
  Computers software
  Contacten en Berichten
  Dating
  Dieren en Toebehoren
  Diversen
  Doe-het-zelf en Verbouw
  Fietsen en Brommers
  Hobby en Vrije tijd
  Huis en Inrichting
  Kinderen en Baby's
  Kleding en Schoenen
  Klussen
  Motoren
  Muziek en Instrumenten
  Sieraden en Tassen
  Spelcomputers, Games
  Sport en Fitness
  Telecommunicatie
  Tickets en Kaartjes
  Tuin en Terras
  Vacatures
  Vakantie
  Vastelaovend
  Verzamelen
  Watersport en Boten
  Witgoed en Apparatuur
  Woningen te huur
  Zakelijke goederen
   
 

Algemene voorwaarden

Algemene informatie

Deze verklaring is voor het laatst aangepast op: 27-05-2013

Het plaatsen van een advertentie op Nolensplein.nl is volledig gratis. (met uitzondering van advertenties genoemd in Wat verstaat nolensplein.nl onder commerciële advertenties.) U bent verplicht een geldig e-mail adres in te vullen zodat, als iemand wil reageren op de advertentie, ook altijd de mogelijkheid hiertoe heeft. Uw e-mail adres is onzichtbaar op de site voor andere gebruikers. Wij kunnen u garanderen dat Nolensplein.nl zorgvuldig met uw e-mailadres omgaat en dat wij geen e-mailadreslijsten aan derden verstrekken. U bent er echter ook vrij in uw telefoonnummer in uw advertentie achter te laten. Op het moment dat u een advertentie plaatst, wordt uw IP adres opgeslagen in ons systeem, dit is om misbruik van het systeem tegen te gaan.

Wie mag een advertentie plaatsen

Het doel is om mensen uit de regio Venlo, een gebied ongeveer 25 km rond Venlo, de mogelijkheid te geven om op Nolensplein.nl advertenties te plaatsen. Mocht blijken dat de woonplaats niet juist is, houdt Nolensplein.nl zich het recht voor de advertentie te verwijderen.

Wat verstaat nolensplein.nl onder commerciële advertenties

Onder commerciële advertenties verstaan we advertenties:

  1. die reclame uitingen bevatten van e/o voor een bedrijf.
  2. van particulieren die producten produceren en nolensplein.nl gebruiken als afzet platform.
  3. waarin te huur producten e/o diensten bevatten. (woningen, kamers, caravans, vakantiehuizen etc.)

Maximum

Het maximaal aantal gratis advertenties dat geplaatst kan worden is 60. Gebruikens die meer dan 60 advertenties online willen hebben kunnen een ster account aanvragen via info@nolensplein.nl

Wat mag niet

Er mogen geen racistische, pornografische en fatsoenoverschrijdende advertenties geplaatst worden op Nolensplein.nl. Het is niet toegestaan "snel geld verdienen" advertenties c.q. advertenties met Multi Level Marketing (MLM)te plaatsen. Tevens is het verboden voor particulieren c.q. bedrijven om partijmatig artikelen of diensten aanbieden, tenzij zij uitdrukkelijk toestemming hiervoor verleend is door Nolensplein.nl Mocht Nolensplein.nl de indruk hebben dat er veelvuldig soortgelijke artikelen aangeboden worden door één en dezelfde persoon zal dit door ons als partijmatig handelen bestempeld worden. Het is niet toegestaan uw website te promoten. Het is niet toegestaan om in een advertentie uw bedrijf direct of indirect te promoten c.q. bedrijfmatig dienstverlenende activiteiten aan te bieden, deze advertenties zullen verwijderd worden.

Wat verstaat Nolensplein.nl onder regio Venlo

Alle dorpen en steden in een straal van ongeveer 25 kilometer rondom Venlo, Met uitzondering van Duitse dorpen en steden.

Het wijzigen/verwijderen van uw advertentie

U krijgt na het plaatsen van uw advertentie een e-mail toegestuurd (indien uw e-mail adres juist is ingevuld tijdens het plaatsen van uw advertentie). Wilt u uw advertentie tussendoor verwijderen omdat u bijvoorbeeld uw product verkocht hebt dan kunt u op de link klikken die vermeld staat in deze e-mail. Tevens krijgt u een aanpaslink waarmee u uw advertentie na plaatsing nog kunt veranderen of eventueel aanvullen. Heeft u veel advertenties geplaatst kunt u een account aanmaken op de website om gemakkelijk uw advertentie te beheren. Het gebruiken van een account is niet verplicht.

Hoelang blijft uw advertentie online

Hoelang blijft uw advertentie online: in principe zal uw advertentie ongeveer 39 dagen online blijven daarna wordt hij automatisch verwijderd uit ons systeem, echter 3 dagen voordat uw advertentie verwijderd wordt krijgt u een e-mail met een link om uw advertentie automatisch opnieuw te plaatsen voor nog een keer 39 dagen. Klikt u niet op de link, omdat u bijvoorbeeld uw product al verkocht heeft, dan wordt uw advertentie automatisch na 3 dagen verwijderd uit ons advertentiesysteem, ook hiervan ontvangt u een e-mail.

Aanvullende voorwaarden Flexiebundel

De algemene voorwaarden die gelden voor de reguliere advertenties gelden ook voor advertenties die geplaatst zijn middels een flexibundelaccount. Een flexibundelaccount mag niet gedeeld worden met andere bedrijven c.q. particulierenadverteerders. In een Flex advertentie mag maar één product aangeboden worden en er mag geen reclame in gemaakt worden (hiervoor bestaan banners die op verschillende plekken te plaatsen zijn binnen Nolensplein.nl). Een afbeelding van een product is toegestaan, echter reclame zoals logo's single URL's naar websites is niet toegestaan.

Voorwaarden commercieel adverteren op nolensplein.nl

Nolensplein.nl zal u factureren op basis van de door u opgegeven banners en/of flexibundels (deze bedragen zijn exclusief BTW). Facturering vindt achteraf plaats, of anders overeengekomen. In principe ontvang u elke maand een factuur of vooraf aan een periode als dit is overeengekomen. Het contract gaat in op het moment dat de banner of flexibundel on-line is. Opzeggen kan alleen schriftelijk voor het begin van de nieuwe maand of periode. Het contract houdt op, op de laatste dag van de volle maand of volle periode volgend op dag dat u ons schriftelijk heeft laten weten dat u het contract wilt beëindigen. Beëindigen kan alleen op de laatste dag van de maand of periode. Heeft u geen inschrijving kamer van koophandel, zullen wij u vooraf facturen en de banner en/of flexibundel pas plaatsen en/of vrijgeven nadat uw betaling is ontvangen. Nolensplein.nl is te allen tijde gerechtigd het contract met onmiddellijke ingang te beëindigen en/of tijdelijk buiten werking te stellen. U bent verplicht alles te doen om uw betalingsverplichtingen jegens Nolensplein.nl na te komen. Bij overschrijding van de betalingstermijn is Nolensplein.nl gerechtigd wettelijke rente in rekening te brengen, waarbij een gedeelte van een maand voor een volle maand wordt gerekend. Deze rente bent u enkel en alleen door het overschrijden van de betalingstermijn verschuldigd, zulks zonder noodzaak tot aanmaning of ingebrekestelling. Indien Nolensplein.nl genoodzaakt is ter inning van aan haar verschuldigde bedragen rechtskundige bijstand in te roepen, zullen alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten daarvoor door u aan Nolensplein.nl worden vergoed. Nolensplein.nl is te allen tijde gerechtigd het contract met onmiddellijke ingang te beëindigen en/of tijdelijk buiten werking te stellen.

U bent verplicht alles te doen om uw betalingsverplichtingen jegens Nolensplein.nl na te komen.

  • Bij overschrijding van de betalingstermijn is Nolensplein.nl gerechtigd wettelijke rente in rekening te brengen, waarbij een gedeelte van een maand voor een volle maand wordt gerekend. Deze rente bent u enkel en alleen door het overschrijden van de betalingstermijn verschuldigd, zulks zonder noodzaak tot aanmaning of ingebrekestelling.
  • Indien Nolensplein.nl genoodzaakt is ter inning van aan haar verschuldigde bedragen rechtskundige bijstand in te roepen, zullen alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten daarvoor door u aan Nolensplein.nl worden vergoed.

Algemeen

Indien een advertentie niet aan deze voorwaarde voldoet kan deze verwijderd worden,de adverteerder zal hierop gewezen worden bij herhaaldelijk misbruik van het systeem zal het account verwijderd worden, tevens zal het internet adres geblokkeerd worden (u heeft dan als adverteerder c.q Bezoeker geen toegang meer tot de diensten die Nolensplein.nl aanbiedt)

Diversen

Aan Nolensplein.nl kunnen geen rechten ontleent worden. Nolenplein.nl houdt zich te allen tijde het recht voor om advertenties zonder opgaaf van reden te verwijderen uit ons advertentiesysteem en /of uw ip-adres de toegang tot ons advertentiesysteem te ontzeggen. Verder kan Nolensplein.nl niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van een advertentie. Ook kan Nolensplein.nl niet aansprakelijk gesteld worden voor systeemuitval.

Klachten

Als u als gebruiker klachten heeft over bepaalde advertenties kunt u dit melden door een e-mail te sturen naar: info@nolensplein.nl vermeld u altijd het advertentienummer van betreffende advertentie.

Aanpassingen privacy & cookie verklaring

Nolensplein behoudt zich het recht voor om aanpassingen te maken in deze Privacy verklaring. Wij raden u dan ook aan deze verklaring met enige regelmaat te raadplegen.


 
 
Copyright © 2004-2024 nolensplein.nl | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Adverteren | Pagina gegenereerd in 0.0045 seconden.